יום ראשון, 26 בפברואר 2023

כדורי בשר שבדים סטייל איקאה

   נכון תמיד מחפשים מה לחדש

עם בשר טחון?

אז השבוע החלטתי לבדוק את המתכון שכולם 

מדברים עליו: "כדורי בשר של איקאה"




כמובן בוורסיה הכשרה, כאלה לא הכנתי עדיין והם יוצאים רכים נימוחים ורוטב קטיפתי ממש 

עוטף אותם

שווה לנסות

לקציצות:

800 גרם בשר בקר טחון (עירבתי עם הודו אדום טחון)

1בצל בינוני קצוץ

2 שיני שום כתושות

1/2 כוס פירורי לחם טרי

1ביצה 

 1/3 כוס קרם קוקוס

1כפית מלח דק

1/2כפית פלפל שחור טחון

לטיגון: שמן קנולה

רוטב:

5 כפות שמן קנולה

1/4 כוס קמח לבן

1 כוס ציר בקר או מים רותחים וכפית אבקת מרק עוף

3/4 כוס קרם קוקוס

3כפות רוטב סויה

1כפית חרדל דיז’ון

קורט מלח דק לפי הטעם 

קורט פלפל שחור טחון לפי הטעם

הגשה: 

חופן פטרוזיליה קצוצה


אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הקציצות ומניחים לשעה

מגלגלים כדורים ומטגנים בשמן חצי עמוק



להכנת הרוטב:

מתחילים בהכנת הרביכה , מזהיבים את הקמח עם השמן

מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים להסמכה.

מוסיפים את הקציצות

ומבשלים כך שהקציצות יצופו ברוטב הטעים







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה