שוב צנצנת העוגיות ריקה, מצב שלא מתקבל על הדעת
חיפשתי לי מתכון זריז חיתוכיות התאים לי בול
רכיבים:
200 גרם חמאה רכה בטמפ' החדר
100 גרם (1/2 כוס מדידה) סוכר
100 גרם (1 כוס מדידה) סוכר דמררה/חום כהה
1 ביצה
150 גרם ממרח לוטוס מומס
1 כפית תמצית וניל
280 גרם (2 כוסות) קמח
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
100 גרם שוקולד קצוץ
אופן הכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מניחים חמאה וסוכר ומעבדים כ-3 דק' עד לקבלת מרקם משחתי.
מוסיפים ביצה תמצית וניל ומעבדים במהירות גבוהה לאיחוד. מוסיפים ממרח לוטוס
ומעבדים מעט לאיחוד.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, ואבקת סודה לשתייה , מוסיפים לתערובת ומערבלים כמה שניות
אך ורק לפיזור הקמח. מוסיפים שוקולד קצוץ לערבוב והטמעה.
מעבירים את הבצק לתבנית תנור עם נייר אפייה ומשטחים
אופים בתנור מחומם ל- 170 מעלות טורבו כ-17 דקות
שוקולד קצוץ (ואז איך את קוצצת אותו) או שוקולד ציפס?
השבמחקאפשר שוקולד צ'יפס,אבל לטעמי שוקולד קצוץ, בעזרת סכין טעים יותר , החתיכות הקטנות במיוחד נטמעות בבצק ומוסיפות עוד טעמים
השבמחקתודה. אנסה הערב
מחק