השבת - ארוחה פרווה עד חלבית, אני מגוונת
נמאס לי דגים ברוטב כזה או אחר
האופציה שנותרה לי- דגים מטוגנים, בחרתי באפשרות הקלה, במקום לצפות בשלוש שכבות
הלכתי על טמפורה
רכיבים:
8 יח' פילה אמנון מופשר
1 כוס קמח
1 כוס סודה
2 ביצים
2 כפות עשבי תיבול קצוצים (טימין, בזיליקום, עירית, פטרוזיליה )
כפית מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
מתבלים את הדג במלח, פלפל שחור ומיץ לימון
בהמשך מכניסים לקערה עם מים וכמה כפות חומץ, למשל 10 דקות
לא תאמינו איך השלב הזה מסלק כל "ריחות דגים" מהדגים הללו.
שוטפים
טובלים בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן חצי גבוה
מסננת.
בתבנית חסינת אש מערבבת את התיבול
שכולל מלח,פפריקה/פפריקה מעושנת,אבקת שום, כל זה מעורבב בשמן
מערבבת בעדינות את תפוחי האדמה בתבלינים
ואופה בחום 200 מעלות כ- 50 דקות
תפוחי האדמה משחימים, קליפה קריספית ותוך רך וטעים
מזהיבים קלות את השום בשמן זית
מוסיפים מצקת ממי הבישול של הפסטה, מיץ לימון, אפונה וחמאה ומביאים לרתיחה
מתבלים
מוסיפים את הפסטה המסוננת ומבשלים 3-4 דקות
בוזקים פטרוזיליה קצוצה.
הפלוס בארוחה שכזאת הוא הקינוח שיכול להיות חלבי
הכי פשוט לקחת נשיקות מרנג שקונים בסופר
לשלב עם גלידה וניל, מלא קצפת ואפילו להשקיע בלהכין קולי פירות יער
או דובדבנים מסוננים מצנצנת או דובדבני אמרנה
כן - פבלובה קינוח קייצי הכי טעים שיש
ש ב ת ש ל ו ם









אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה