יום ראשון, 8 באוקטובר 2023

סתם יום של חול- אז מה אוכלים?

 פרגיות עם תפוחי אדמה



רכיבים:

בסיר 2 בצלים חתוכים לפלחים דקים - 4 תפו"א קלופים ופרוסים

מרינדה ל 8 פרגיות

1/2 כוס סילאן

1/3 כוס טריאקי

4 שיני שום

כף פפריקה 

כפית גדושה מלח 

פלפל שחור 

חצי כפית תבלין גריל

 ומעט פפריקה מעושנת

מערבבים

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המרינדה, 3-4 כפות שמים על הירקות ומערבבים היטב



את שאר המרינדה שמים על הפרגיות

מניחים את הפרגיות בין הירקות, ומניחים לשעה לספוג טעמים



לחמם תנור ל- 200 מעלות

ולאפות מכוסה שעה, להסיר את הכיסוי, להרטיב את נתחי הפרגית ברוטב שנצר

ולהמשיך לאפות עוד חצי שעה ללא כיסוי

להרטיב את נתחי העוף במרינדה.



זה יוצא מצויין גם בלי התפוחי אדמה 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה