לעת ערב כשמחפשת להכין ארוחה מהירה טעימה ומנחמת,
תפוחי אדמה הם תמיד רכיב נבחר.
אין אצלנו תמימות דעים בנוגע למוקרמים, חלבי וכיוצ"ב ולכן
חותכת לקוביות , מים ותיבול ולמיקרו, זה הכי מהיר והכי קרוב
למוקרמים ועדיין יעבור את האופוזיציה הקולנית שתעדיף ללא מוצרי חלב.
הפעם החלטתי לארוחת הערב - מוקרמים באמיתי,
רכיבים:
4-5 תפו"א קלופים
3 שיני שום כתשות
3-4 פטריות פרוסות
1 שמנת לבישול
1-3/4 כוסות מים
מלח, פלפל לבן, טימין
50 גר' קצ'קבל מגוררת
חופן פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
מתחילים לבשל את תפוחי האדמה במים עם מלח כ- 20 דקות
כמעט לריכוך, מסננים ומקררים.
בינתיים מכינים את הרוטב:
מלבינים את השום במעט שמן
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ- 5 דקות
מוסיפים את השמנת והמים
מביאים לרתיחה, מתבלים ומבשלים כ- 5-8 דקות.
מוסיפים את הקצ'קבל ומניחים בצד
פורסים את תפוחי האדמה ומסדרים בתבנית
מפזרים את הפרמזן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה