חוגגים את ט"ו בשבט עם פינוק מענג!
לצלול אל הטוב שבנגיסות - תמרים והאגוזים - תענוג טבעוני ללא גלוטן.
עשירים במתיקות טבעית עתיר מינרלים,ויטמינים,נוגדי חימצון וסיבים תזונתיים.
הביסים הללו הן פינוק נטול רגשות אשם.
החלק הכי טוב? קל להכין אותם וניתן לאחסן אותם במקפיא למתי שמתחשק משו מתוק.
לשם שינוי נשנוש בריא וידידותי למקפיא
ויופי של דרך לצרוך תמרים למי ששונא לגלען.
רכיבים:
1 חב' תמרים מגולענים
2 כפות קקאו מסונן
100 גר' אגוזי מקדמיה
קליפה מגוררת מרבע תפוז
אופן ההכנה:
מחממים את התמרים במיקרו למשך דקה, רק שיהיה קל לערבב
קוצצים את האגוזים לגדלים שונים שישתלבו יפב בממתק
מערבבים עם הקקאו וקליפת התפוז.
משמנים בשמן יריעת אלומיניום ומסדרים עליה את העיסה כפס ארוך
מעצבים לצורת פירמידה, עוטפים ומעבירים למקרר להתייצבות
לאחר מספר שעות ניתן לפרוס ולשמור בקופסא במקפיא.
מוסיפים את התמרים כשהם שלמים?
השבמחקהתמרים המגולענים הם לא כל כך שלמים, די מעוכים
השבמחק