יום רביעי, 14 בפברואר 2024

פאני פורי - למקרה שחיפשתם מנת פתיחה מהשמחות

 


תתפנקו בקסם של Pani Puri, אוכל רחוב הודי אהוב 

שמעורר את בלוטות הטעם עם הטעמים הנפיצים שלו. 

המנה המענגת הזו מתהדרת בהכנה קלה שמעצימה את קסמה. 

הפורי'ס המדהים מבחינה ויזואלית, מלא במספר עצום של אפשרויות מילוי

כמו תפוחי אדמה מתובלים, חומוס וצ'אטני חריפים,

 הופכים כל מפגש להרפתקה קולינרית. תיהנו מהפשטות והרבגוניות של Pani Puri, 

חווית פינגר-פוד מושלמת למי שחושק גם בקלילות וגם באלגנטיות בחויה הקולינרית שלהם.




הפאני פורי  מיוצר ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל

זה נראה כמו מטבע בצק יבש, הוא עשוי מקמח חיטה, נראה דומה מאוד לפסטה.

 אלא שבמקרה הזה לא מבשלים אותו אלא מטגנים בטיגון עמוק 

עד שהוא מזהיב ומתעגל ובמרכזו נוצר חלל אידאלי למילוי.


בסיר ממלאים שמן בגובה 3 4- ס"מ ומחממים היטב, 


ומטגנים 


וכעת מגיע שלב החירור:


בעדינות בעזרת גב של כפית, כמו שפותחים ביצה רכה 




הג'וניורית ביקשה סביצ'ה לארוחת שישי

ואני החלטתי לחבר בין התרבויות ההודית והפרואנית יצא מושלם

סביצ'ה 

200 גר' פילה דק בס חתוך לקוביות קטנות

מערבבים עם מיץ מליים אחד, מחכים כ- 5 דקות, עד שקוביות הדג מלבינות.

מוסיפים קוביות אננס טרי

1/2 אבוקדו חתוך לקוביות קטנות

1/4 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות

עלים מ- 4 גבעולי כוסברה

מעט שבבי צ'ילי

שמן זית

מלח

את המנה הזאת מכינים ומגישים מיד, מילוי של סביצ'ה מרטיב את הפאני פורי

ולכן תשתדלו למלא במילוי ללא נוזלים.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה