סעודה היא אחת המצוות שלנו בפורים, תוכלו להקפיץ את הסעודה בתענוג נטול הטרחה הזה.
עם כל המשימות
הנוספות שיש ביום הזה קשה לתת תשומת לב ראויה גם לסעודה ראויה.
אם לא בא לכם לאכול שאריות משבת תוכלו להכין את הצלי הנהדר הזה
שמכינים בסגנון שגר ושכח, כשמכינים קוביות בשר ולא נתח שלם
ההכנה הופכת למהירה יותר
ולבסוף, בזמן שאנחנו נהנים מעיניני החג, העיקרית שלנו נאפית לה,
קוביות הבשר מתרככים עד שנמסים בפה
ארוחה חגיגית שבטוח תרשים
כל שנותר להוסיף תוספות אהובות
וסלטים רעננים.
רכיבים:
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5 (כתף) חתוך לקוביות
3 בצלים גדולים חתוכים לפלחים
1 סלסלת פטריות שמפיניון
1 שקית ערמונים בוואקום
1/2 כף מלח דק
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כורכום
1 כף חוואייג' למרק
2כוסות מים רותחים
3כפות שמן זית
אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את קוביות הבשר וצורבים בסיר הבישול
כעת מוציאים את קוביות הבשר מהסיר ובאותו סיר מטגנים את הבצלים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה