עוד ארוחה בתבנית מז'אנר הארחות המוגדרות על ידי כ"שגר ושכח"
זה כיף גדול כי במתכון הזה אין אפילו שלבי הכנה, פשוט חותכים את הירקות, מתבלים אותם,
בנוסף, כדאי
לזכור לתבל את העוף כמה שעות לפני הצלייה ושולחים לתנור, עם כיסוי ובלי
כדי לתת למנה להשתזף, תוך כדי קוצצים סלט או שניים
והארוחה מוכנה.
העוף מתובל היטב, מונח על מצע בצל פרוס עגבניות שרי חצויות
ושום, הרוטב הנהדר נוצר מהירקות, הוא סמיך וטעמו מרוכז.
רכיבים:
4 כרעיים מפורקים
2 בצלים פרוסים
4-6 תפו"א פרוסים
20 עגבניות שרי חצויות
8-10 שיני שום חתוכים
כפית מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית גריל עוף
1/4 כוס שמן זית
את התיבול מכינים פעמיים: פעם לירקות ופעם לנתחי העוף
צריך גם אופן הכנה?
מכסים ביריעת אלומיניום ואופים בחום 200 מעלות שעה וחצי, מסירים את הכיסוי
ואופים להשחמה עוד חצי שעה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה