אי אפשר לדייק כשמבשלים פתיתים, אז יוצא שנשארים, וכאשר זה קורה
והפתיתים יצאו לי אחד אחד, אני מכינה מהם ארוחה קלה לשמחת כל המשפחה
אז מה יש לנו?
פתיתים - כמה? שמתי בכמות שתכסה את רצפת המחבת
ירקות - אני שמתי בצל ירוק ופטריות, אבל תרגישו חופשי אפשר בצל רגיל, פלפלים וגם קוביות עגבניה
עשבי תיבול למי שאוהב - פטרוזיליה קצוצה או בזיליקום
ביצים טרופות - במחבת שלי- קוטר 22 ס"מ - 3
אופן ההכנה:
מתחילים לטגן קלות את הירקות
מוסיפים את הפתיתים
מתבלים, ומטגנים 2-3 דקות
מוסיפים את הביצים הטרופות, מנמיכים את הלהבה ומניחים לביצים להקרש
כשרוב הביצים נקרשו, הופכים בזהירות, הכי טוב להיעזר בצלחת , פשוט להחליק את הפריטטה
לצלחת, להניח עליה את המחבת ובזריזות להפוך.
טעים... ועם סלט- מושלם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה