אוכל לא זורקים, זה ברור!
ומה לעשות שהקניין אוהב שפע וקונה מכל טוב מבלי לחשוב
כמה באמת אוכלים?
הוא קונה שיהיה והאמת שזה נחמד לפתוח את המקרר
ולא לראות מדפים ריקים, אלא מה, בסוף השבוע כשיש לי תפריט מדוקדק
למנות שאני מכינה לסעודות השבת, מתחילים הבלתי מתוכננים,
למנות שצריך להכין כי אחרת נזרוק את כל מה שלא נאכל.
מרילין חברתי פירסמה מתכון לקובלר ששבה את עיניי, קודם כל תצלום מהמם
ואחרי שאכלתי אני יכולה לומר שקינוח מיוחד
בטעמו וגם האיש שלא מחבב קראמבל נהנה מאוד ממנו, כי בעצם קובלר
הוא לא בעמת עוגה- אין בצק לבסיס
אבל גם אין פירורים מעל , אלא בצק.
כשמכינים בתבנית אישית לא באמת רואים מה זה קובלר
אך כשמכינים בתבנית גדולה מקפידים לסדר את הבצק במנות קטנות
כך שמתקבל מראה של מרצפות משתלבות.
* להעמיד דברים על דיוקם, אמנם כולם קוראים להם דובדבנים ולא באמת מבדילים בין
הפירות השונים, אלה המתוקים הם בעצם גודגדנים ויש מהם צהבהבים או בצבע בורדו עמוק
החמוצים שתמיד יהיו בצבע בורדו נקראים דובדבנים ומשמשים אותי בעיקר לליקר
אני הגשתי בטמפרטורת החדר לצד כדור גלידה וניל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה