יום ראשון, 28 ביולי 2024

עוגיות רד וולווט

 

התרגשות ממלאת את האוויר כשאני מוצאת מתכון חדש : עוגיות קטיפה אדומה! 

קטיפה אדומה היא פינוק שאסור לדחות. 

השמחה להתנסות במתכון ייחודי מביאה תחושה של הרפתקה למטבח. 

העוגיות האלה אינן בגודל הממוצע שלי - הן גדולות להפליא! 

אבל אל תפחדו, למי שמחפש מתינות, חצי עוגיה מספקת סיפוק באותה מידה.


רכיבים: 

230 גר' חמאה

160 גר' סוכר לבן

160 גר' סוכר דמררה

475 גר' קמח

25 גר' קקאו מסונן

1 שקית אבקת אפיה (10 גר')

1 גר' מלח

2 ביצים

כפית תמצית וניל

מעט צבע מאכל אדום 

400 גר' שוקולד צ'יפס לבן


אופן הכנה:

 מעבדים חמאה ,סוכר לבן וסוכר חום במיקסר במהירות גבוהה לקרם אוורירי. 

 בקערית נטרוף את הביצים, תמצית וניל וצבע מאכל. ונוסיף לקרם החמאה 

ונמשיך לערבל  להטמעה.

 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח אבקת אפיה קקאו ומלח 

ומוסיפים לערבול קצר לאיחוד במהירות איטית.

 מוסיפים 330 גר' מהשוקולד צ'יפס הלבן ממשיכים לערבל מעט.

 ממליצה לשים כפפות על מנת שהידיים לא יתלכלכו מצבע המאכל שבבצק 

יוצרים כדורים במשקל 100 גרם פוחסים מעט ומניחים בתבנית עם נייר אפיה

 מסדרים את שארית השוקולד צ'יפס מעל.   



 מקררים  את הכדורים שעה במקרר.

אופים בחום 170 מעלות למשך 20 דקות.






מהבלוג של אביבית

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה