יום ראשון, 8 בדצמבר 2024

קרפצ'ו ורוטב

 


את המתכון לרוטב הזה הביאה הסיניורית שלי שחיברה אותו לסלט ירוקים. 

הג'וניורית שהכינה לנו את הקרפצ'ו ,רצתה  "להאיר"

את הצלחת החיוורת ולקחה אותו לתיבול הדגים, הרוטב התחבר כל כך טוב, כאילו נולד בשבילו.


 

רכיבים:

1 פילה דניס משוטח היטב וחתוך לפיסות, 

מנת רוטב ירוק

כף  עירית קצוצה

מלפפון חתוך לאורך בעזרת מנדולינה

2 צנוניות פרוסות דק דק בעזרת מנדולינה

1 פינגר ליים לקישוט


לרוטב הירוק:

לטחון בבלנדר סטיק

מיץ מלימון שלם

עלים מ-15 גבעולי כוסברה

חופן עלי בזיליקום

2 שיני שום

2 כפות מיונז

כפית מלח

כף דבש

אופן ההכנה:

מניחים את פיסות הדג על צלחת גדולה,מטפטפים מעט שמן זית

מפזרים את רכיבי הקישוט והרוטב, כל זה- סמוך לאכילה







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה