בערבים הקרירים בחורף, אני מחפשת ארוחת ערב מזינה, שמחממת גם את הגוף וגם את הנשמה.
ארוחת הערב של סלט והביצים מקבלת טוויסט מעניין,
הפעם סוג של פריטטה - ביצים טרופות בתוספת ירקות
אפשר להעשיר ע"י תוספת שמנת לבלילה, גבינות קשות מגוררות
עשבי תיבול ,האפשרויות הן רבות.
בחירה במגוון צבעוני של ירקות הוא המפתח להבטחת ארוחה מאוזנת, עמוסה בחומרים מזינים חיוניים.
אני בוחרת בירקות שאהובים על בני הבית
רכיבים:
1/4 ראש כרוב חתוך לפרוסות
2 גזרים מגוררים לגפרורים
2-3 בצלים ירוקים קצוצים
4 ביצים
כף קמח
1/4 כוס מים או חלב
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מתחילים באידוי/טיגון של הירקות
טורפים את הביצים עם התבלינים
משני הצדדים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה