אין יותר כיף מקופסאות גודיז לא מתוקים במקפיא. כשאני חוזרת הביתה מורעבת המקרר ריק
ועוגיה זה לא בתפריט, אז כן אני משתדלת להחזיק במקפיא מאפינס מלוחים, קוביות פשטידות
שונות, בואיקוס וכדומה.
אז כשנשארו לי במקרר קלחי תירס מבושלים ומרק תירס פחות התאים לי, לא היססתי,
הפרדתי את הגרעינים מהקלחים וקדימה
רכיבים: (10 יח')
2 כוסות גרגרי תירס מבושלים (אפשר שימורים)
3/4 כוס קמח
כפית אבקת אפיה
3 ביצים
1 שמנת חמוצה או יוגורט
1/2 כוס גבינ"צ מגוררת (השתמשתי בפרמזן ומנצ'נגו)
מעט מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את רכיבי הבלילה, מוסיפים את גרגרי התירס
מחלקים לתבניות מאפינס ואופים בחום 180 מעלות למשך 30 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה