לא משנה איזה תפריט אני בונה – תבנית של תפוחי אדמה תמיד תיכנס פנימה.
בן הזוג שלי פשוט לא מוותר עליהם, ואני הרי אוהבת לשמח.
מבחינתו, אותו מתכון אהוב שוב ושוב זה לגמרי מושלם.
אצלי? קשה לי לחזור פעמיים לאותה דרך. אני צריכה לגוון, לחדש, להרגיש שהתנור לא עובד על אוטומט.
לכן אני כל הזמן מחפשת רעיונות חדשים לתפוחי אדמה – שישמחו אותו,
וגם ישאירו אותי עם חיוך במטבח.
אז הפעם הוספתי לתפו"א בצל מטוגן ויצא חלום.
רכיבים:
8 תפו"א קלופים ופרוסים לא דק מידיי
2 בצלים קצוצים ומטוגנים (אני השתמשתי הפעם ב- 1/2 כוס בצל מטוגן יבש שהוספתי לו
1/2 כוס מים רותחים
1/4 כוס שמן
כפית מלח
קורט סוכר
כפית אבקת מרק בטעם עוף
מעט טימין, אורגנו ופלפל שחור
אופן ההכנה:
שמים בתבנית מעט מהנוזל עם הבצל המטוגן
מסדרים מעל שכבת תפו"א
מפזרים עוד מנוזל התיבול
ומסדרים עוד שכבת תפו"א
מפזרים את שארית נוזל התיבול, משפריצים קצת שמן

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה