יום חמישי, 30 בינואר 2014

סלמון בקרם קוקוס קארי וצ'ילי מתוק

כשרוצים להגיש את הסלמון כמנה עיקרית
שווה להשקיע ברוטב הטעים


רכיבים:

פילה סלמון ללא עור ועצמות , חתוך לפרוסות עבות

למרינדה:

 2 כפות סויה
4 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
להשרות את הדגים במרינדה לפחות שעתיים


לרוטב:


פחית חלב קוקוס
כף אבקת קארי
בצל קצוץ
כפית ג'ינג'ר מגורר דק
2 שיני שום קצוצות
מעט שמן

מלח פלפל

אופן ההכנה:
 
במחבת עמוקה ורחבה, מטגנים את הבצל, כשמזהיב מכניסים את השום, 

א. הקארי , הג'ינג'ר ובסוף את החלב קוקוס.

מתבלים במלח ופלפל

מביאים לסף רתיחה ומבשלים עד שמסמיך קלות, מוסיפים את הדג (עם המרינדה), 

ומבשלים עוד כ- 15 דקות או עד שהדג מוכן


בהגשה מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ובוטנים קלויים








את הסלמון בחרתי להגיש על מצע אטריות אורז

שנהנו מאוד מהרוטב הטעים



תגובה 1: