יום ראשון, 1 במרץ 2015

חיתוכיות שוקולד צ'יפס נימוחות

טוב' שוב חיפשתי במה למלא את צנצנת העוגיות
ושוב הדחף הזה לנסות משהו שעוד לא היה לנו
וכן, אולי גם להשתמש בשוקולד צ'יפס המיוחדים שקניתי
אלה בטעם Butterscotch

והתגלגלתי לתמונה ששבתה את עיניי
אז עם קצת התאמות יצאו החיתוכיות הנהדרות האלה




רכיבים:

210 גר' קמח
1/4 כוס קקאו
1 כוס סוכר חום בהיר
1 ביצה
150 גר' מחמאה
1 כפית תמצית וניל

300 גר' קרם קוקוס
200 גר' שוקולד מריר
1 ביצה
1 כוס שוקולד צ'יפס לבנים
1 כוס שוקולד צ'יפס בטעם Butterscotch
(אני  מצאתי אותם באושר עד, ובעקרון אפשר להמיר בשוקולד צ'יפס מריר רגיל
יש עכשיו שוקולד צ'יפס בטעם קרמל של אופנהיימר, בול מה שצריך פה)

אופן ההכנה

מדליקים תנור לחום 190 מעלות

שמים בקערת מעבד מזון את הקמח, קקאו, סוכר ומחמאה ומעבדים לפירורים
מוסיפים ביצה וכפית תמצית וניל
מעבדים לבצק שנראה כגושים גדולים ולא בצק אחיד

מורידים 1 כוס מהבצק
מהשארית מרפדים תבנית ח"פ גדולה או תבנית תנור (33X22)

מכניסים לתנור ל10 דקות
מוציאים ומקררים

בינתיים ממיסים 200 גר' שוקולד מריר עם הקרם קוקוס, מקררים
מערבבים עם הבצק שנותר ומוסיפים ביצה אחת
יוצקים את הקרם על תחתית הבצק שהתקררה
מפזרים את השוקולד  צ'יפס מעל




מכניסים לתנור לעוד 25 דקות
מוציאים ומקררים לגמרי
רק אז ניתן לחתוך ולהנות



ועוד תמונה מהקסם הזה


וכשאין נטיפי  
Butterscotch
מכינים עם נטיפי שוקולד מריר






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה