ארוחת שבת בקיץ
קלילה
פתחנו את הארוחה בריבועי פיצה ביאנקה
זו פיצה טעימה, לא מכבידה, בצק דקיק שלא צריך להתפיח
אני אופה על גב של תבנית תנור שחיממתי היטב בחום 220 מעלות
, כך הבצק יוצא קריספי וטעים
וכמה סלטים מסלטי הבית
השבת התעצלתי בחרתי במתכון פשוט לסלמון שבאמת לא צריך הרבה כדי להיות מוצלח
המרינדה הפעם:
1/3 כוס סויה
1/4 כוס יין לבן חצי יבש
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
בצל ירוק להגשה
כל שצריך להקפיד הוא לא לאפות את הדג יתר על המידה
השתמשתי בפונקציית הטורבו גריל ל-15-17 דקות
את הסלמון ליוותה מנת ניוקי בעגבניות שרי
הפריבילגיה הנוספת בארוחה חלבית
כמובן קינוח חלבי, שווה ומוצלח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה