יום רביעי, 21 באוגוסט 2024

נתחי עוף מזוגגים בדבש שום סויה ומיץ לימון

 


לכבוד ארוחת השבת, אני בוחרת להכין עוף ברוטב דבש ושום, 

שילוב שיביא את המתיקות והעוקצנות במנה אחת מושלמת. 

מיץ הלימון מרכך את הנתחים, מעניק טעם רענן ונפלא. 

אני מתענגת לראות את משפחתי נהנית, כשהריח המתקתק מתפשט בבית

 ומבטיח חוויית טעמים ייחודית ובלתי נשכחת.




רכיבים:

3 כרעיים מחולקים

1/3 כוס דבש

4 כפות סויה

4 כפות מיץ לימון

חצי כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור

2 כפות שום כתוש

2 כפות שמן

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה 

את נתחי העוף לפחות לכמה שעות.

מסדרים בתבנית, (שומרים חלק מהמרינדה להרטבת העוף 

במהלך האפיה )מכסים ואופים שעה.

מסירים את הכיסוי ממשיכים לאפות להזהבה יפה. 


את המנה הזאת בחרתי להגיש עם אורז סיני 




שתהיה שבת מבורכת 





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה