לשבת בצהרים, ארוחה בסגנון אסיאתי
זה הסגנון שמכינים בצ'יק
מבחר מסלטי הבית תמיד מתאימים לפתיחת הסעודה
פרגיות סטייל אסיאתי
רכיבים:
1 ק"ג פרגיות חתוכות לקוביות
6 כפות קמח
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מתבלים את קוביות הפרגית, מגלגלים בקמח ומטגנים להזהבה
מניחים בצד
במחבת:
6 שיני שום
3-4 בצל ירוק פרוס
1/2 כוס צ'ילי מתוק
3 כפות דבש
4 כפות סויה
להזהיב את השום והבצל, להוסיף את חומרי הרוטב ולהביא לרתיחה,
להוסיף את נתחי הפרגית , לערבב כך שכל הנתחים
יהיו מכוסים ברוטב ולבשל על אש קטנטנה כ- 20 דקות.
להגיש על אורז לבן או לצד נודלס עם ירקות
רכיבים:
650 גר רצועות בקר סינטה או שייטל
עוד מאפה תפו"א שהייתי חייבת לנסות, ויש השבת גם קליינטים לקיגל תפו"א
שמעולם לא טרחתי להכין או לקנות
האמת שזה די פשוט, 3 תפוחי אדמה ובצל קטן חתכתי לקוביות וריסקתי במעבד מזון
לזה הוספתי 2 ביצים, כף קמח חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור, 1/4 כוס שמן שחיממתי במיקרו
את המלח הקפדתי להוסיף ממש לפני שהעברתי לתבנית אינגליש קייק.
התבנית משומנת ומחוממת., אפיה למשך כשעה בחום 200 מעלות, הקיגל יוצא שחום וריחני.
הגרניטה בדומה לסורבה מכילה מיץ או מחית פירות, מים,סוכר ונותני טעם
אך לעומת הסורבה הגרניטה מכילה גושי קרח גסים יותר
זה לא באמת משנה, העיקר הטמפרטורה הנמוכה של הקינוח
כדי לשבור ולרסק את הקרח, ומחזירים למקפיא.
חוזרים על התהליך שלוש-ארבע פעמים
עד שמתקבלת תערובת יציבה וקפואה של רסיסי קרח.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה