יום רביעי, 2 במרץ 2022

ארוחת שבת עם שורשים

 



          ארוחת שבת שוב בסיר אחד, הפעם ממש בסיר,

 ככה על הכיריים  ומהמטבח ההונגרי

                                                         צלי עוף עם בצקניות



                                                      סלטי הבית פותחים את הארוחה, 



וכדי להשאר על הצד ההונגרי שלי בחרתי בקציצות גפילטע פיש אבל עם טוויסט קטן 


 אחת התוספות שהולכות אצלנו הכי הכי עם הצלי  

היא פרחי כרובית מבושלים קלות מגולגלים בפרורי לחם קלויים

מפרקים ראש כרובית לפרחים לא גדולים

מבשלים במים עם מלח וגם כמה כפיות אבקת מרק בטעם עוף

עד שהכרובית מתרככת,אבל לא יותר מידיי

מסננים.

במחבת יוצקים 2-3 כפות שמן

מוסיפים 1 כוס פרורי לחם פשוטים

מעט מלח

ומתחילים להשחים את הפירורים

כשהפרורים שזופים מניחים עליהם את פרחי הכרובית

בערבוב עדין כך שהפרחים יכוסו בפרורים



ולקינוח טארט פרג  בציפוי גנאש שוקולד







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה