נכון שצלי על הכיריים הוא לא כמו צלי בתנור
מבחינת "שגר ושכח" אבל בזמן שהצלי מתבשל אפשר להספיק לקצוץ לערבב להקציף ולאפות
את שאר המנות ,שווה לגמרי צלי שייטל
עוד מנת עוף בקטנה בעיקרית שלי
שכמובן ניתן להגיש סולו כמנה עיקרית, אבל ניתן לפרוס וכך לאפשר עוד טעימה
כייפית בעיקרית
מה ליד?
לצד צלי עם לא מעט רוטב, תוספת פירה תפו"א זה די מתבקש
הפירה שלי הוא פרווה אבל נימוח וקטיפתי וכל זאת מכיוון שבנוסף לשמן ותבלינים
אני מוסיפה גם נוזלים
בדר"כ מרק שעשוי מכפית אבקת מרק ומים רותחים, כמה?
תלוי בכמות תפו"א, להחלטתכם עד שתגיעו למרקם האהוב.
בדרך הזאת אפשר אפילו להכין ולחמם לצהרי השבת ולהנות ממנה טעימה.
וכשרוצים גם פסטה? אני מכינה מאפינס פסטה קטנים מספגטי ופטריות
אני מניחה שאפשר לאפות פשטידה שלמה, אבל הם הרבה יותר חמודים כשהם נאפים בתבניות אישיות
ארוחות שבת תמיד נפתחות במגוון סלטים
והקינוח בדרך כלל משהו עם תפוחים - קראמבל תפוחים מזמן כבר לא הכנתי, כזה קלאסי ,
זה כיף להכין במנות אישיות אבל אפשר גם בתבנית אחת גדולה ופשוט להגיש מנות.
גלידה וניל ליד ממש מתבקשת
ש ב ת ש ל ו ם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה