ארוחת צהרים בשבת
מגוון סלטים בארוחת צהרים בקיץ תמיד מתקבל אצלנו בברכה
נמשיך לעיקריות
אורז ואטריות גם מנה לבקשת הצעירים שבחבורה
רכיבים:
1 כוס אטריות דקיקות
3-4 כפות שמן
1 כוס אורז שטוף
1/4 2 כוסות מים
כפית מלח
כפית אבקת מרק בטעם עוף
מעט פלפל שחור
מעט כורכום
4 כפות שמן
אופן ההכנה:
משחימים את האטריות הדקיקות בשמן
מוסיפים את האורז, מערבבים
מוסיפים את המים
התבלינים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה
מכסים את הסיר ביריעת אלומיניום וסוגרים את המכסה ,
מבשלים 20 דקות, לא פותחים את הסיר
מניחים להתקרר ל- 10 דקות ואז ניתן לפתוח ולהנות מאורז אחד אחד.
גלידה לקינוח, הכי קל והכי טעים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה