שוב ניסיתי להמציא את הגלגל,
עוגת טירמיסו אנחנו מכירים
למה שלא נעשה לה ווריאציה?
ככה זה הולך:
רכיבים:
לתחתית:
250 גר' בישקוטים מפוררים לפירורים גסים (אני שמה את הבישקוטים בשקית גדולה ושוברת בעזרת פטיש שניצלים)
4 כפות חמאה מומסת
4 כפות ליקר קפה
מילוי:
4 חב' גבינת נפוליאון (900 גר')
1/2 1 כוסות סוכר
4 ביצים
3 כפות קורנפלור
בקערת נפרדת להמיס 2 כפיות קפה בתוך 3 כפות ליקר קפה
ציפוי:
1 שמנת מתוקה לקצפת
2 שקיות סוכר וניל
1 כף פודינג אינסטנט וניל
אופן ההכנה:
לפזר את פרורי הבישקוטים בתבנית בקוטר 26, להדק
לנטף מעל את בחמאה והליקר
לערבב את חומרי המילוי, להוסיף את הקפה
לצקת בזהירות על הבישקוטים
לאפות בחום 175 מעלות כ- 45 דקות
לקרר בתנור
להעביר את העוגה לקירור במקרר
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר והפודינג
לצפות את העוגה ולהחזיר למקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה