יום רביעי, 14 במאי 2025

Crispy Bang Bang Salmon Bites נגיסי סלמון ברוטב בנג בנג

 

סלמון הוא אמנם חומר גלם קלאסי, אבל ברוטב הנכון הוא הופך למנה ראשונה שכולם ידברו עליה. 

הפעם שילבתי את הסלמון עם רוטב בנג בנג – רוטב קרמי, מתקתק עם קיק פיקנטי 

שמחמיא לדג בצורה מושלמת. את המנה הגשתי כ"ביסים" קטנים, 

שמאפשרים לגוון עם עוד מנות ראשונות, 

במיוחד בארוחות גדולות שבהן כל אורח אוהב משהו אחר. 

זו דרך נפלאה ליצור חוויה קולינרית עשירה ומגוונת ולהבטיח שכולם יוכלו לטעום מהכל בלי להתפשר!




רכיבים:

6 פרוסות סלמון ללא עור ועצם, כל פרוסה חתוכה ל- 3

תיבול: 1/3 כוס שמן

          כפית אבקת שום

          כפית אבקת בצל

          1/2 כפית פפריקה מתוקה

          1/2 כפית פפריקה מעושנת 

           כפית מלח

           מעט פלפל שחור

להגשה- רוטב בנג בנג

3 כפות מיונז

2-3 כפות צ'ילי מתוק

2 טיפות סארירצ'ה (זהירות זה חריף, אפשר כמובן יותר למי שאוהב חריף)

1 כף דבש

מיץ מליים וחצי

קורט מלח

10 גבעולי עירית

עלים מ- 5 גבעולי פטרוזיליה

אופן ההכנה:

מפשירים את הדג, מתבלים ומניחים לספיגת טעמים לפחות לשעה



מסדרים בתבנית 



ואופים 200 מעלות 12 דקות

או בגריל 8 דקות.



קוצצים דק דק את העירית והפטרוזיליה

מגישים עם טיפת רוטב בנג בנג על כל קובייה ומעטרים בירוקים הקצוצים.




תגובה 1: