יום רביעי, 1 במאי 2024

סלט ירוקים ועוד

 

אין כמו ארוחת סלטים, לחם טרי קצת טחינה ליד או

סלט חצילים שווה.הגיוון ברכיבים ובמרקמים הוא זה שעושה את החשק לטעום מהם.

למעשה כשאני מסתכלת על רשימת הרכיבים בסלט הזה היא כמעט מזכירה

לי סלט טאבולה, אז אולי הסלט הזה הוא הפתרון לנמנעים מגלוטן?

הסלט ,שמכיל גם עדשים הופך מזין במיוחד.

משתלב  יופי עם טחינה סמיכה , 

אני צירפתי אותו למנת פתיח שכללה טורטיה במילוי בשר מפורק.

 אפשר גם לשלב אותו עם סלטים 

שמניחים על השולחן, בקיצור לשיקולכם.

רכיבים:

עלי פטרוזיליה שטופים ומיובשים מחבילה אחת

עלי סלרי משלושה גבעולים

חופן עלי נענע

3 בצלים ירוקים

4-5 עלי חסה מהעלים הפנימיים 

1-2 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנטנות

חופן חמוציות

1/2 כוס עדשים שחורות שבישלתי מראש במים מומלחים

תיבול:

מיץ מלימון אחד

2-3 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור - לפי הטעם


אופן ההכנה:

קוצצים דק את כל הירוקים

מוסיפים את העדשים והחמוציות

מטבלים

מניחים לספיגת טעמים ונהנים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה